Wist je dat …

… mijn boek “Zoek eerst het Koninkrijk” binnenkort ook als gedrukt exemplaar te bestellen is? Voor mensen die liever een boek in handen houden, dan een scherm met een digitaal boek. Een gedrukt exemplaar is te bestellen via de webshop van Drukkerij Wedding. De link vind je binnenkort op mijn website. De (gratis) PDF blijft daarnaast als download via mijn website beschikbaar.

… ik op 24 en 25 september a.s. een bijbelstudie en een lezing zal geven over het Koninkrijk, op het Loofhuttenfeest dat die week gevierd wordt in Hardenberg? Op 24 september leid ik een interactieve bijbelstudie waarbij ik met de aanwezigen de bijbel wil onderzoeken, op zoek naar het Koninkrijk. Op 25 september geef ik vervolgens een lezing waarbij ik, aan de hand van een paar voorbeelden, uitleg wat patronen in het Woord zijn en wat ze ons te vertellen hebben over het Koninkrijk. Mocht je het leuk vinden om daarbij te zijn (ik zou het in ieder geval leuk vinden om je daar te ontmoeten), dan vind je meer informatie op de website van Moadim. De tekst van de lezing en van de voorbereiding van de bijbelstudie zal ik in oktober als blogs op mijn website plaatsen.

Verder zou ik het leuk vinden om eens van je te horen. Heb je mijn boek gelezen en zo ja, wat vind je ervan? En wat vind je van mijn blogs? Kan je het volgen? Heb je nog tips? Ik hoor ze graag! En ik ontvang dan ook graag je mail via contact@zoekeersthetkoninkrijk.nl.

 

 

USA